Vă deranjează simptome ca : strănut, prurit (mâncărime), erupţii intermitente la nivelul pielii, tuse persistentă, nas înfundat şi aveţi istoric familial de astm, eczemă, rinită alergică? Toate acestea sunt indicii că suferinţa Dvs. este una de natură alergică. Prin cabinetul şi serviciile noastre de alergologie, venim în întâmpinarea nevoilor Dvs. oferindu-vă o gamă variată de servicii pentru tratarea afecţiunilor de care suferiţi: urticarie , conjunctivita alergicarinita alergica, angioedem, boli autoimune, astm bronşic, alergii medicamentoase, dermatita atopica , dermatita de contact.

Detalii consultaţie:

  • Durata consultatiei inititiale este de aproximativ 45 de minute.
  • Opriti medicatia antialergica cu cel putin 4 zile inainte de prezentarea la consultatie.
  • NU intrerupeti alte terapii pentru eventuale boli cronice sau medicatia inhalatorie (spray-uri) in cazul pacientilor cu astm bronsic.
  • Dupa consultatie veti primi  un raport alergologic amanuntit si planul de management al problemei de sanatate pentru care v-ati adresat serviciului nostru.
  • Datele personale sunt protejate si nu vor fi communicate unei tert fara acordul dvs.
SERVICII* DESCRIERE
Consultatie alergologica initiala anamneza alergologica detaliata
recomandari pentru masuri de profilaxie
consiliere
fise informative
Teste cutanate alergologice prick efectuate dupa consultatie alergologica set maxim 8 alergene (baterie standard)
procedura
monitorizarea si interpretarea testarii alergologice
martori pozitiv si negativ/  consumabile
Testare „prick to prick” pentru alergeni alimentari procedura/ monitorizarea si interpretarea testarii alergologice / consumabile/ martori pozitiv si negativ
Teste cutanate alergologice pentru anestezice  stomatologice si substante de contrast** procedura/ monitorizarea si interpretarea testarii alergologice /  consumabile/ martori pozitiv si negativ
Testare cutanata la cub de gheata efectuata dupa consultatie alergologica procedura
interpretare
tratament post-testare la nevoie
Evaluare parametri functionali ventilatori  spirometrie: efectuare, interpretare
spirometrie cu test de reversibilitate
Iniţiere şi monitorizare imunoterapie specifică (orala/subcutanata) procedura/ monitorizare si interpretare/ tratament la nevoie/ consumabile/ martori pozitiv si negativ

* plata serviciilor medicale se efectueaza doar cash, nu exista posibilitatea platii cu card bancar; pacientul va achita costul integral al consultatiei si investigatiilor efectuate, cabinetul nu este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Nu este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie.

** anestezicele stomatologice si substantele de contrast vor fi eliberate pacientului din serviciul stomatologic/ centrul de imagistica.